Полезна информация

Доставка

Поръчките приети до 15 ч. се изпращат същия ден, като предлагаме следните варианти за доставка:

  • доставка до адрес с куриер по наш избор.
  • доставка до офис на Еконт Експрес.
  • ако желаете услуга с фиксиран час (таксува се по тарифа на куриера), моля да се свържете с нас.

Всяка пратка е с опция преглед. Ако при получаване на праткатa, същата е с нарушена опаковка, моля да попълните съответните протоколи с куриера или да се свържете с нас.
Стараем се да изпращаме пратките възможно най-бързо и повечето пратки се доставят още на следващия работен ден.

Плащане

Поръчките се изпращат с Наложен платеж и се заплащат при получаване на куриера.

Гаранция и връщане/замяна

Изработваме творенията си с най-качествени материали и с внимание към всеки детайл, гордеем се с високото качество и непрекъснато полагаме усилия да посрещнем очакванията на всички наши клиенти. Стараем се да предоставяме възможно най-точни снимки, както и да отговаряме на всички допълнителни въпроси. Всички пратки са с опция преглед и може да бъдат огледани, преди да ги заплатите на куриера.
Ако въпреки усилията ни, поръчката не отговаря на очакванията Ви, може да ни я върнете и ще си получите сумата обратно. Транспортните разходи са за Ваша сметка.

Ако изберете поръчката Ви да бъде персонализирана за Вас с бродирано име (бродерията се прави на ръка) на детето си запазваме правото да откажем връщане/замяна, като разбира се, персонализирането е по желание и подарък от нас. При замяна транспортите разходи са за Ваша сметка,