За нас

Ние сме Марти и Фоти – съпруг и съпруга, мама и татко на прекрасна Маги, най-добри приятели или с други думи – главните действащи лица зад името Marti’s Heaven.

Аз – Марти съм творческата личност. Леко хаотична, много усмихната и винаги изпълнена с огромен ентусиазъм започнах това приключение през 2012 г. като хоби. Тогава все още не можех да шия, но много исках да се науча. Фоти – сериозен, отговорен и безкрайно добър – възприе всичко като поредната ми лудост, но както винаги ме подкрепи и ми подари първата машина. Изненадващо дори и за мен самата, започнах все повече да се амбицирам, да искам да се уча и да се развивам в тази посока. След известно време целият ни хол беше изпълнен с цветни материали и дори и с помощта на двете ни прекрасни и невероятни майки не успявах да изпълня всичко, което исках.

Тогава решихме, че е дошло времето за промяна. Фоти се присъедини официално през 2014 г. Всъщност той си е част от цялото творческо приключение още от самото начало, но тогава и двамата решихме, че е дошло времето да се занимаваме само и единствено с това. Да го превърнем от хоби в семеен бизнес и да продължим да живеем и работим в любимата ни България. Инвестирахме цялото си време и енергия в това начинание. Купихме си професионални машини, направихме прекрасното си огромно ателие-магазин и сега си живеем в нашия рай. Буквално! Семейството ни е неотлъчно до нас на всяка крачка. Без тях нямаше да успеем!

Изработваме играчките си с огромно желание, внимание към всеки един малък детайл и безкомпромисен контрол на качеството. Сами внасяме платовете си, използваме конци с еко сертификат и затова можем да си позволим да дадем доживотна гаранция на всички изработени от нас творения. Ние истински вярваме, че децата трябва да са заобиколени от играчки с душа. Играчки, които ще оставят истински спомени от тяхното детство и дори играчки, които някой ден ще могат да подарят на своите деца.