Ръчно изработени мартеници от Marti’s Heaven

ръчно изработени мартеници

За най-любимите ни хора, за тези, които обичаме от сърце, най-често купуваме ръчно изработени мартеници. Търсим ги дълго, избираме ги с душа и ги подаряваме с много любов на деца, приятели, роднини, познати, а понякога дори и на непознати… Наричаме ги за здраве, за късмет и за берекет.

Те, мартениците, с всяка изминала година ни омайват все повече и повече – с форми, материи и безкрайно въображение на творците. Но едно е сигурно, винаги са в бяло и червено!

А защо червено и бяло? 

Мартеницата и нейните цветове (червено и бяло) носят символиката и магията на древността. Червеният конец олицетворява силата, кръвта, слънцето и топлината, a белият конец – доброто начало, светлината и зараждащият се нов живот.

Традицията повелява: видим ли първия щъркел, сваляме мартеницата и я връзваме на плодно дръвче или я слагаме под голям камък.
Според друго поверие мартениците се хвърлят в реката, за да ни върви по вода. Така е било преди…

 

А сега и тук ви представяме част от ръчно изработените мартеници на Marti’s Heaven – модели 2019 в традиционно червено-бяло за празника на Баба Марта – 1-ви март.
Творенията са налични и в е-магазинчето ни www.MartisHeaven.com, където вече очакват своите почитатели.
Надяваме се да ви харесат:

Посетете сайта, разгледайте нашите модели мартеници за 2019 година и изберете най-красивите за вас и хората, които обичате.
За празника на Баба Марта (1 март) те ще бъдат доставени до посочен от вас адрес или до офис на Еконт във вашия град.

Ако ли пък имате други идеи, пишете ни. Ние можем да изработим нещо различно за вас, с което да зарадвате близки и познати. А то ще е наистина специално, защото само толкова специална и истинска е и любовта ни към хората.

Любовта е създадена, за да бъде споделяна. Бъдете здрави, обичайте и се наслаждавайте на живота!

А ние, Марти § Фоти, желаем на всички ви 💖 Честита Баба Марта 💖
www.MartisHeaven.com